Untitled Document
SPECIJALNA PONUDA
PRIJAVA NA MAILING LISTU
IZDVAJAMO IZ PONUDE

PLESNI CENTAR RUMBA

je osnovan sa idejom da se na jednom mestu nadje sve ono što je neophodno za nekoga ko želi da se bavi plesom.U skladu sa tom idejom nastao je jedinstven prostor u ovom delu Evrope koji apsolutno zadovoljava svetske standarde u pogledu uslova za trening i bavljenje plesom kao i u organizaciji plesnih aktivnosti.Dugogodišnje iskustvo ljudi koji vode Rumbu je odredilo tok razvoja ustanove koja svakako predstavlja reper kako bi trebalo da izgleda jedan pravi plesni centar.

Plesna sala je opremljena tako da svi oni koji žele da usavrše svoje plesno znanje kao i oni koji žele da naprave svoje prve plesne korake imaju na raspolaganju najbolje uslove. Besprekorna higijena,svlačionice sa tuševima,sjajno ozvučenje,ogledala sa dve strane sale celom dužinom zida,uvek odgovarajuća temperatura u sali i svlačionicama, klimatizovane prostorije, omogućavaju posetiocima da se osećaju veoma prijatno i da se nesmetano

 
prepuste svojim aktivnostima.Centar je takodje opremljen malim strunjačama,baletskim štapovima i trenažerom kao neophodnim rekvizitima za trening.U skladu sa aktivnostima koje se odvijaju u centru predvidjeno je i dalje opremanje.

Naši posetioci se pre ili posle treninga mogu osvežititi u klubu plesnog centra hladnim ili toplim napitcima, gde takođe mogu i pratiti dešavanja u sali preko ekrana.    

U Rumbi rade treneri i instruktori koji su svojim znanjem i iskustvom apsolutno kvalifikovani za posao kojim se bave.U kombinaciji sa vrhunskim uslovima koje naš centar pruža oni daju odlične rezultate u obučavanju članova centra.

Programi su namenjeni svima,od apsolutnih početnika preko rekreativaca do vrhunskih sportista.

 

Što se tiče plesnih programa, u našem centru su zastupljeni tečajevi za decu i odrasle na kojima se uče društveni plesovi ( standardni i latinoamerički) po svetskom plesnom programu. Pored toga tu su još i plesni vrtić,škola modernog baleta, orijentalnog plesa i klasičnog baleta a u planu su i druge aktivnosti vezane za igru o kojima ćete biti obavešteni na vreme na ovim stranama.

Pored plesnih programa u centru možete posetiti i aerobik ili yogu.Posebno ističemo program preventivne korektivne gimnastike, koji je jedinstven kod nas i koji upražnjavaju mnogi vrhunski sportisti svesni neophodnosti takvog vida vežbanja za sport kojim se bave.

Svi programi su podeljeni i po uzrastu tako da su naši članovi i deca od tri godine a i oni mnogo stariji.

Osnovu rada plesnog centra čine treninzi i pripreme sportskih plesača.Ono što je karakteristično je da kod nas,pored naših stalnih članova koji se aktivno takmiče za PK Rumba, mogu vežbati i članovi drugih plesnih klubova koji su aktivni takmičari.Oni kao dopunu svojih redovnih treninga mogu koristiti sve naše programe.Pored toga mogu koristiti i prostorije centra za uvežbavanje svojih koreografija ili individualne treninge.Takođe, na usluzi su i naši treneri koji će nesebično pomoći u pogledu saveta,koreografija,fizičkih i psihičkih priprema i sl.

U sklopu naših redovnih aktivnosti spada i organizacija seminara i priprema kao i organizacija posebnih tečajeva za zainteresovane grupe,škole ili preduzeća.

Nekoliko puta godišnje naši gosti su najeminentniji stručnjaci iz sveta plesa iz inostranstva što svakako omogućava svim našim članovima da budu uvek u toku sa aktuelnim dešavanjima.

RUMBA je plesni centar namenjen svima onima koji svoje telo žele osposobiti u vrhunski instrument.
           

 

Sve dodatne informacije možete dobiti na sledeće telefone: Tel: 011 /  2341 471 / Tel/fax: 011 / 2340 737/ e-mail dancecentar@rumba.co.yu